Tomtesmyg!

Av Henrik Teljfors den 16 december 2011
Kategorier: Övrigt

Tomtesmyget 2011 blev en stor succé!

Hässelby Hem och Korpen Stockholm arrangerar tillsammans med lokala hyresgästföreningar Tomtesmyg. Tomtesmyg är ett familjearrangemang som började i Småland för ett tiotal år sedan och har sedan spridit sig till fler och fler Korpenföreningar. Tomtesmyg i Hässelby är ett initiativ för att öka trivseln och gemenskapen i närområdet. Den 6 december kl 18-19 deltog Jennie och Sebastian från Korpen Stockholms kansli som tomtar och båda tyckte det var superkul! Sedan starten 2009 har antalet deltagare ökat stadigt och i år var det nästan 170 barn med vuxna som deltog. Barnen och föräldrarna går en slinga i skogen med ficklampor och för varje upphittad reflexklädd tomte får barnen en liten julklapp som tack för hjälpen! Glögg, saft och pepparkakor serverades också.


Jennie Henriksson från kansliet var en av två glada tomtar

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN