Bildspecial: Innebandyslutspel

Av Carlis Fridlund den 20 december 2011
Kategorier: Innebandy, Lagsport


Sista söndagen innan jul avgjordes innebandyns slutspel i Brommahallarna. Korpgluggen bjussar på ett bildspecial från de många spännande och händelserika matcherna.

Korpen Stockholms hemsida kan du hitta resultaten från samtliga slutspelsmatcher. Missa inte heller Korpgluggens reportage från finaslspelet med bilder på samtliga medaljörer! Du hittar det HÄR.Mer bilder samt reportage från slutspelet hittar du HÄR.

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN