Tre snabba frågor - innefotboll

Av Henrik Teljfors den 20 januari 2012
Kategorier: Innefotboll, LagsportTre snabba frågor till lagledare i innefotbollen

1. Vad är det bästa med att spela i Korpen Stockholm?

2. Vad har ni för målsättning med säsongen?
3. Vilka ser ni som era farligaste motståndare?


Jonas Lindeman, Ribba (har tre herrlag i seriespel, div.4A, 5A och 7A)

1. Gemenskapen och att man får lira boll.
2. Att ha roligt och delta i massa turneringar.
3. Våra egon.

Adriano Sannelli, Toredal SK & Jonny Pollo (Morgonserien div.1 och 4)
1. Att få spela fotboll med sina vänner och att samtidigt motionera.
2. Hänga kvar i högsta morgon serien med Toredal SK och gå upp från lägsta med Jonny Pollo.
Personligt mål: att vinna den interna skytteligan.
3. Golvtrollarna. Är vi alla friska i laget slår vi alla andra motståndare.

Joseph Namdar, FC Gamla Enskede (Ungdomsserien div.2)
1. Att man kan spela i en serie och i vårt fall möta andra ungdomar i vår egen ålder vilket är väldigt unikt och vi i laget har väldigt roligt under säsongerna.
Vi har lirat några säsonger utomhus och nu första säsongen inomhus och sammanhållningen har ökat också bland spelarna/polarna i laget, det är även väldigt bra att allt detta finns tillgängligt för ett rimligt pris.
2. Nu gäller det att komma på medaljplats!
3. Ja du, vår liga är väldigt jämn där alla kan vinna mot alla, så det är svårt att säga. Men antar väl att det är lagen som ligger i samma situation som oss.

Christer Öhström, Stepstone (Herr div.9A)
1. Det är roligt och man får spela på sin egen nivå....
2. Ha roligt tillsammans och etablera ett lag som kan placera sig i mitten av serien.
3. Skadorna...övrigt de yngre lagen då vi är ett företag med en del äldre spelare.

Sébastien Gustin, Bara Bajare & Co (Mixed div.1)
1. Lagsammanhållningen och det breda utbudet av olika typer av fotboll (inomhus, 11-manna, 7-manna, mixed mm).
2. Att vinna så mycket vi kan utan att göra avkall på att ha kul
3. Domarna (som dock har varit riktigt bra under den gångna inomhussäsongen)

Jon Edergren, Mardrömselvan BK (Morgonserien div.2)
1. Jag tror att vårt lag gillar det mesta med Korpen. Uppladdningen inför match, taktiksnacket, träningen, domarna, matcherna och att blogga om allt efteråt. Fotbollen blir något att samlas kring varje vecka, ett sätt att umgås med gamla vänner och att lära känna nya. Fotbollen gått från att vara ett bortglömt pojklagsminne till veckans höjdpunkt för en trettiplussare. Med samma svidande skrubbsår efteråt.
2. Inget uttalat, vi vill bli bättre och gärna hamna bland de tre bästa lagen. Mardrömselvan är ett lag som de första säsongerna hamnade långt ner i tabellerna och är glada att vi sakta men säkert håller på att få spelet att fungera.
3. Det beror på hur man menar med farlig. :-) Mot Alpingaraget i morse fick en av våra spelare ett djupt jack i pannan efter att ha blivit intacklad i en bänk. Men det var en match med ganska heta dueller och själva skadan var förstås inte avsiktlig. Spelarna (de var två) utvisades direkt. Senare fick vi en av våra spelare utvisad på grund av en onödig eftersläng. Domaren fick vänligt påminna båda lagen om att "El Clasico" börjar först i kväll. Spelmässigt hade vi väldigt svårt mot Kvastarna men hoppas att vi kan tvåla dit dom i returen.

Jonni Hällkvist, Majkens (Mixed div.1)
1. Att få motion och träning genom att ha kul
2. Vi har alltid målsättningen att vinna rubbet!
3. Höga Kusten

Niklas Jonsson, Real Lund (Herr Div.Elit)
1. Att man tillsammans med sina vänner på ett opretentiöst sätt och enkelt sätt , för en väldigt billig penning, kan lira fotboll på en hyfsad nivå. Man har  dessutom väldigt kul tillsammans samtidigt får man välbehövlig träning!
2. Att inte vara sämre än förra året. D v s att vinna trippeln i år igen och kunna ha en fantastisk segerbankett! (Serien, cupen och slutspelet) :D.
3. Då vi i år spelar lördag morgon är en av vår största motståndare troligtvis after workarna på fredagkvällarna! Utöver det har oväntat många lag visat sig vara sig väldigt duktiga och disciplinerade i högsta divisionen. Ett lag som sticker ut ur mängden är Polonia som med sin inställning, högljudda, och ofta hårda spel, de är väldigt svåra att möta!
PS. Vi var för övrigt extremt nära förlora första matchen ever i Korpen i helgen. Låg under med 1-4 men lyckades vända till 6-4. Puh! Ds.

Henrik Teljfors, Ulven Gentlemen (Herr div.10B/Oldboys)
1. Att få träffa sina sköna lagkamrater, garva och lira boll i världens bästa organisation (Korpen Stockholm) ;)
2. Att vara med och slåss om seriesegern samt ha jävligt kul både på planen och på puben. Mitt personliga mål är att träna upp mitt korsbandsskadade knä så mycket att jag vågar lira inomhus igen.
3. Gröndals skickliga farbröder samt våra gubbars skadebenägenhet...

Christoffer Larsson, InSATS (Herr div.10A)
1. Det bästa med att spela i Korpen Stockholm är att det är välorganiserat. Trevliga motståndare som har samma målsättning som en själv, att spela fotboll och ha kul men samtidigt med en tävlingsinstinkt som gör att man vill vinna till varje pris, vilket gör matcherna väldigt roliga och intressanta.
2. Vår målsättning innan säsongsstarten var att knipa förstaplatsen i serien, men efter en väldigt knackig inledning så ger vi nu allt för att reparera den ”skada” som säsongsinledningen skapat och försöka kriga oss till toppen och kunna avsluta med en topp 2-placering. Seger i de resterande matcherna är det enda som räknas!
3. Som våra farligaste motståndare ser jag nästan oss själva, problemet vi har att komma upp på söndagsmornar och sedan prestera (och få ihop ett gäng icke-bakfulla spelare)! Men om vi ska se det till serien så ser jag Futsal Inter som vårt farligaste motstånd, ett trevligt gäng grabbar som drillar bollen väldigt bra. Vår senaste match mot dessa kan vara en av de bästa matcherna som jag spelat i Korpen – sett till fotbollsperspektiv. I nästa match mot dessa skall vi inte kryssa igen, det är endast vinst som räknas!

Elin Schennings och Sara Heinig, Bara Bajare FF Dam (Dam div.1)
1. Att utvecklas inom fotboll, att träffa laget. Att möta olika lag på match.
2. Att utvecklas på lagnivå men även individuellt och att ha roligt.
3. Vi utgår från vår egen spelkapacitet snarare än att analysera motståndarna i detta korp-sammanhang. Och hoppas hela tiden att vi ska bli bättre för att slå även de bättre lagen. 
Vi måste säga att vi tycker att ni gör ett bra jobb med programmen. att tiderna nästan alltid hålls!
PS. HejaBajen! :)

Kommentarer (1) -

2012-01-20 12:06:39 #

1. Att få spela fotboll och möta roliga motståndare.
2. Komma till slutspel
3. INGA RIVALER! Vi tar alla!

Lukasz Kloda ( POLONIA UNITED ) | Reply

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN