Innefotboll: Real Lunds svit bruten

Av Henrik Teljfors den 30 januari 2012
Kategorier: Innefotboll

Real Lund är ett i det närmaste oslagbart innefotbollslag som på sina 2½ år i Korpen Stockholm inte förlorat en enda match. Två seriesegrar och två cupvinster hade man i bagaget. Fram tills nu. Förra lördagen stötte man på patrull mot Real Greccos som vann med 4-2. En närmast historisk svit tog därmed slut och Korpgluggen fick tag i lagledaren Niklas Jonsson för att höra hur pass nedstämd han är.

Real Lund som vi är vana att se dem

Hur kändes det att förlora er första match efter så lång tid?
- Tråkigt och irriterande såklart! Framförallt med tanke på att det varit lite dålig närvaro sista tiden och vi till stor del förlorar på att vi bara har en avbytare och ingen riktig målvakt. Slarvigt och onödigt! Samtidigt så måste den någon gång komma och vi har haft tur några matcher på slutet så vi har samlat ihop till en förlust kan man säga :)

Är magin bruten nu?
- Nä, nu börjar vi om från nytt på nytt extra taggade efter denna irriterande förlust! Vår duktige keeper är nu också tillbaka i landet och vi hoppas även på lite bättre närvaro bland utespelarna framöver! Blotta tanken på att vi eventuellt inte kommer kunna ha segerbankett i år om vi fortsätter förlora gör nog också laget ännu mer taggat än det någonsin varit innan!

Hur ska ni göra för att starta en ny segersvit?
Först och främst skall vi ha en bra keeper och minst två avbytare. Sen måste vi tagga mycket mer än tidigare matcher och på riktigt inse att i Elit så får man inga matcher gratis även om man på pappret har en bra trupp. Och det gäller att ha 100%-ig inställning från början. Klyschigt men så sant!

Fotnot: Det blev tre poäng för Real Lund nu i lördags, dock en knapp 2-1 vinst mot VKFF som inte rosat marknaden hittills (noll poäng på sju matcher). Så om Real Lunds storhetstid är över eller inte är nog fortfarande för tidigt att säga...

Kommentarer (1) -

2012-01-30 23:10:54 #

In med SnyggNiklas i målet

Benny Hill | Reply

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN