Bildspecial från KSC i 6-mannainnebandy

Av Carlis Fridlund den 02 maj 2012
Kategorier: Innebandy, Lagsport


I söndags avgjordes Korpen Stockholm Cup i innebandy för sexmannalag. Som vanligt var det en festlig tillställning med kampvilja, spännande matcher, glädje och besvikelse. Korpgluggen var där och försökte fånga lite av stämningen på bild.


Ett par hundra killar och några tjejer ratade dagen till ära det fina vårvädret för att istället skilja agnarna från vetet i årets första innebandycup anordnad av Korpen Stockholm. Glädjande nog var det många lag utanför Stockholmskorpens divisionssystem som sökt sig till Brommahallarna denna sista söndag i april.

Korpgluggen hade inte helt lätt att hinna med i svängarna då Ilumanti, Hillevi BK Sthlm, Banzai Hawks, M.B.M.I, Backstreet Björknäs, Herrenknecht, Segertåget, Zlatans Pojkflickor, Viksjö Flying, Murphys Lag, Death Dragons, Bålstaligan, Värmdö Flames, Barnens Lek, Patte, The Reds, Divornas Gäng, Innebandyvärldsmästarna, SOS International och Pansarvagnarna gjorde upp på de fem fullstora planerna. Här är lite av dagens bildskörd:
Läs mer om cupen

Här hittar du samtliga resultat från Korpen Stockholm Cup


 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN