Lagfokus - presentation av ert korplag

Av Henrik Teljfors den 31 maj 2012
Kategorier: Lagsport


Korpen Stockholm har drygt 1.500 sköna lag som deltar i seriespel i våra olika lagidrotter. Korplag är ofta nyfikna på sina motståndare och vi är dessutom måna om att ha interaktivitet på vår hemsida. Därför kommer vi att ge plats för era lagpresentationer på reportagesidan Korpgluggen. Och det är ni i laget som bestämmer innehållet!

Format och innehåll för lagfokusen/presentationerna är relativt fritt, men om ni föredrar kan ni utgå från nedanstående frågor som en knuff i rätt riktning. Se det mer som en vägledning om vad en lagpresentation kan innehålla – vi ser gärna personliga och unika presentationer av våra olika korplag. Det är upp till er själva hur ni vill skildra er!

Alla lagpresentationer som håller måttet kommer att publiceras på Korpen Stockholms reportagesida Korpgluggen. I december kommer en panel på Korpen granska alla bidrag och utnämna de som kommit in med den bästa lagpresentationen till ”Årets Korplag”. Utöver ära, berömmelse och segerfoto/intervju, finns fina priser att vinna!

Korpgluggens redaktion förbehåller sig rätten att korrigera och redigera presentationerna innan publicering.

Förslag på frågor:

  • Alla korplag har en historia – vilken är er?
  • Berätta lite om laget och vilka ni är! (både som kollektiv och som individer)
  • Hur kom det sig att ni började spela i Korpen?
  • Vad kännetecknar just ert korplag?
  • Har ni någon specifik lag/spelidé?
  • Har ni haft några framgångar? (på eller vid sidan av planen)
  • Vad tycker du/ni är speciellt för Korpen?
  • Bifoga gärna lagbilder, matchbilder och/eller klubbmärke, för att pryda presentationen!

Maila era presentationer och bilder till henrik.teljfors@korpenstockholm.se

Tack på förhand och må bästa lag vinna!

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN