Vilka blir Årets Korplag?

Av Carlis Fridlund den 19 oktober 2012
Kategorier: Lagsport

 
Tävlingen om vilka som tar hem den brottartunga titeln ”Årets Korplag” börjar närma sig ett rafflande avgörande. Men än finns tid kvar att skicka in ditt lags presentation och därmed ha chansen att kunna skryta med att vara, om inte bäst på planen, så i alla fall, 2012 års lag i Korpen Stockholm!  

Ett korplag är generellt inte enbart ett gäng som spelar match en gång i veckan – de flesta har en historia kring sitt lag, något som kanske inte enbart har att göra med sportsliga framgångar. Det kan vara en anekdot om hur laget kom till, valet av namn eller om det roligaste eller mest minnesvärda man upplevt tillsammans på och vid sidan av planen. Korpgluggen har under året publicerat lagfokus från ett gäng av de drygt 1500 lag som deltar i Korpen Stockholms serier. Det lag som enligt Korpen Stockholms jury bäst presenterar sig själv tar hem titeln ”Årets Korplag”.

Smaka på ordet: Årets Korplag! Det är svårt att tänka sig en finare, mer upphöjd och respektingivande titel. Seriesegrar och andra tävlingsmässiga meriter är av marginell betydelse – här är det historien om laget som är helt i fokus! Vilka är det skönaste gänget som representerar det Korpen står för och samtidigt står ut från mängden? Vilka kan bäst förmedla det i ord och bild? Ni får själva bestämma innehållet och alla presentationer som håller måttet publiceras här på Korpgluggen.

Er lagpresentation måste vara oss tillhanda senast den 31 oktober, så missa inte chansen att tävla om den ärevördiga titeln! Skicka ert bidrag till red@korpgluggen.se eller Henrik.Teljfors@KorpenStockholm.se och glöm inte att bifoga bilder.

Läs mer om tävlingen och få nyttiga tips här!

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN