Flitiga Åsa vann Lill-Babstelefonen

Av Henrik Teljfors den 13 februari 2013
Kategorier: Övrigt

Åsa Kårhammar vann den hemliga tävlingen för störst träningsflit bland Korpen Stockholms seniorer under hösten 2012. Priset är en ”Lill-Babstelefon” alltså en Doro PhoneEasy® 615 med stora knappar, tydlig display och hög ljudsignal samt en Korpen-vattenflaska. Det är en glad och förvånad vinnare som Korpgluggen möter på Oasen Bad & Motion.

Den glada vinnaren flankerad av Elin Schelin från Korpen Stockholms kansli och vattengympainstruktören Ilona Hurtig

Hur länge har du varit medlem?
- Åh, jag har varit medlem hur länge som helst. Det kan vara 10-15 år! Vi är ett gäng som gått länge, svarar Åsa stolt och glad.

Varför går du på vattengympa?
- Det är så bra motion för hela kroppen!, utbrister Åsa. Man får inte ont och det är skön träning.

Hur gör du för att hålla dig frisk så att du kan vara så flitig med träningen?
- Ja, det är ju vattengympan då! Det är tur att det är så kul med vattengympan för egentligen är jag lat, skrattar Åsa. Jag gillar stavgång också och så umgås jag mycket med mina barnbarn. Men jag skulle vilja röra mig ännu mer!


Text: Lisa Norström
Bild: Lisa Norström och Elin Schelin

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN