Hitta lag eller spelare till vårsäsongen

Av Carlis Fridlund den 04 mars 2013
Kategorier: Bordtennis, Fotboll, Gruppträning, Innebandy, Lagsport


Är ni ett korplag som behöver spelare? Eller letar du efter några att spela med? Då borde du kolla in Korpen Stockholms kontaktsidor! Här kan du hitta både lag och spelare i olika idrotter, eller lägga upp en egen förfrågan och presentation av dig själv eller ditt lag.


Nog börjar våren göra sig påmind med längre och ljusare dagar, långsamt stigande temperaturer och ett stegrande träningssug. Nu kan du äntligen börja räkna dagarna, eller åtminstone veckorna tills utomhusplanerna blir snöfria. Men redan nu är det dags att anmäla sig till vårens aktiviteter, så håll koll på sista anmälningsdatum!

Utomhusfotbollen har deadline den 10:e mars och samma datum gäller för deltagande i bordtennisens lag-SM för tvåmannalag. Om du vill anmäla ett lag till Stockholm Korpen Cup i innebandy den 27:e april är sista anmälningsdatum den 7:e april, men platserna är begränsade så först till kvarn gäller.

Så om du inte redan har gjort det är det alltså hög tid att samla gänget och planera för en ny säsong i Korpen, värva nya spelare, kanske starta ett nytt lag, eller hitta ett roligt gäng att träna och spela tillsammans med. Som hjälp finns Korpens kontaktsidor för alla olika lagsporter där man kan leta efter lag, spelare eller lägga upp en egen notis.

I Korpen spelas de flesta serier i lag, så även bordtennis, boule, badminton, etc. Men om du inte vill spela seriespel eller tillhöra ett lag, eller kanske vill träna lite extra finns också olika möjligheter att träna i lagsporter med Korpen. Läs mer om gruppträning här.


Hitta spelare eller korplag på Korpen Stockholms kontaktsida

 

Kommentarer (2) -

2013-03-15 21:17:17 #

Mälarhöjden söker damspelare i alla åldrar. Vi tränar i mälarhöjden som tillhör röda linjen genom tunnelbanan.
Vi är tt glatt gäng i åldrarna 16-35 och alla oavsett nivå är välkomna.
tel: 0739459048

Mälarhöjden | Reply

2013-03-20 15:34:35 #

Stockholms trevligaste Kamratförening söker trevliga tjejer i alla åldrar och nivåer till AllaVii Stockholms Mixlag i Långbro Älvsjö på konstgräs.

Vi har idag 4lag anmälda och kör frivillig träning måndag och söndag.
AllaVii.com

Vid intresse, skicka ett mail till Info@AllaVii.com så berättar vi mer...

Vänligen

Andreas Berggren | Reply

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN