Bildspecial: Rinkbandyfinalerna

Av Carlis Fridlund den 27 mars 2013
Kategorier: Lagsport, Rinkbandy


Två täta finaler i Korpens rinkbandy avgjordes på söndagen i Zinkensdamms ishall. Audi AIK vann på straffar mot H&M i serieslutspelets final och Kulan kunde med viss möda försvara cuptiteln mot utmanarna Tre Spänn. Kolla in rinkbandyfinalerna genom Korpgluggens bildspecial!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs reportaget från finalerna

 

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN