Årets korplag släpper musikvideo

Av Carlis Fridlund den 29 oktober 2013
Kategorier: Fotboll, Lagsport


Fotbollssäsongen är över för Skicka BK, tillika innehavare av den tunga titeln Årets korplag. Bevisligen har det grönklädda mixlaget fler strängar på sin lyra och har nu släppt en egen låt med tillhörande video. Korpgluggen är såklart först med att sprida den förväntade dansgolvsplågan Skicka BK Style!

Fotboll och musik hör ihop. Och då inte enbart genom klacksång och mer eller mindre klatchiga VM-låtar. Fotbollsstjärnor som ägnar sig åt musik under eller efter karriären är numer nästan lika vanligt som träd i skogen. Korpgluggen ringde upp Skicka BKs Kim Fastesson för att höra varför Årets korplag valt att göra en Kevin Walker:

– Tanken har funnits i flera år i och med att det finns flera musiker i laget, men idén fick nog riktigt med fart när vi hade lagfest och röjde loss rejält till Alina Devercerskis "Flytta på dig". Med tiden så började vi spela den när vi värmde upp inför match, särskilt på KSC 2012, där jag vill minnas där vår nr 11 gick runt med en liten minihögtalare och peppade igång alla i samband med uppvärmningen. Vi insåg att vi ville ha en helt egen pepplåt, där vi kunde egoboosta oss ännu mer.  

– Vi skulle ljuga om vi sade att Gangnam Style inte har en liten del i det hela också. I alla fall för titel- och textuppslaget. Det här är hur Skicka BK gör det liksom. Texten är ganska kritisk, vi Skickar, dvs kastar, slänger, tar bort och gör oss av med det mesta.

– Det finns inga tydliga visioner om en musikkarriär, men självklart blir vi glada om folk vill dansa loss till den. Här har ni Skicka BK Style! Sprid, dela med er och släpp sargen och kom in i matchen!

 

 

 

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN