Korpgluggen knoppar av sig

Av Carlis Fridlund den 24 januari 2014
Kategorier: Arbetsplatser, Gruppträning, Hälsa


Korpen fortsätter att växa, vilket såklart också märks medialt. Nu får reportagesidan Korpgluggen sällskap av syskonet Hälsa på Korpen, som i första hand kommer att fokusera på gruppträning, träningsevent och hälsa, men också mer personliga nedslag i verksamheten.

Drivande bakom den nya bloggen är Lisa Lennartsdotter Ermann, projektledare för hälsa och friskvård på Korpen Stockholm. Vi var naturligtvis nyfikna på vad hon önskar kommunicera till läsarna via Hälsa på Korpen.

Varför startar ni Hälsa på Korpen?
Vi vill ge våra medlemmar och andra större insyn i verksamheten och möjlighet att följa utvecklingen i föreningen. Vi är just nu inne i en spännande fas där mycket händer och utvecklas i vår förening och i hela Korpsverige. Vi hoppas och tror att många kan vara intresserade av att läsa om allt som pågår på kansliet och ute på golven i verksamheten.

Vad kommer man att få läsa om där?
Du kommer att få läsa om vår verksamhet i gruppträningen, om insatser vi gör på arbetsplatser för att främja hälsa, om våra event och det demokratiska arbetet i föreningen samt även våra ungdomsprojekt.

Några spännande nyheter för året?
Verkligen! Den här veckan drar igång Piloxing i gruppträningen, ett nytt koncept som vi kommer ha för medlemmar i Gubbängen. Vi kommer i mars att öppna dörrarna för Go Korpen lagidrott, kanske Sveriges första gruppträningsevent i lagidrott. På arbetsplatssidan jobbar vi bland annat med Arbetsplatsklassikern, där arbetsplatser kan göra klassikern: alltså simma, cykla, springa och åka skidor tillsammans över året. Snart kommer Lisa åka på konferens och träffa Korpsverige och hämta inspiration och intryck. Det är det som är så spännande också, att det dyker upp roliga saker hela tiden. Vi kan inte vara säkra på vart året tar oss!

KORPEN

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN