Blir ditt lag Årets korplag?

Av Carlis Fridlund den 31 januari 2014
Kategorier: Lagsport


Hoppsan! Det är 2014 och Korpen Stockholm har inte ens börjat nomineringsförfarandet till vilka som blir Årets korplag. Men liksom sist det begav sig är det upp till lagen själva att nominera sig. Så skicka in ditt bidrag och ta chansen att vinna den oerhört prestigefulla titeln Årets korplag!

Årets korplag 2013 blev som bekant Skicka BK. Detta i tuff konkurrens med många andra som skickade in fängslande, spännande och ibland lite rörande historier om sina korplag. Juryns motivering löd:

Laget som till slut tar hem den åtråvärda titeln är mixfotbollslaget Skicka BK. Berättelsen om hur laget kom till och kärleken till fotbollen är inte bara underhållande läsning utan understryker även många av de värden som vi vill att Korpen ska stå för i fråga om gemenskap, glädje och motion. Formuleringen ”Skicka BK är ångest, eufori, hjärta, galenskap och enorm kärlek till fotboll” säger det mesta om laget. Dessutom är Skicka BK väldigt omtyckta bland både domare och motståndare vilket gör utnämningen än mer solklar.

Korpgluggen fångade upp juryns ordförande Henrik Teljfors för att försöka locka ur honom några praktiska tips om hur man som lag kan optimera sina chanser att vinna den åtråvärda titeln:

Hur blir man Årets korplag?
Man ska skicka ett mail till henrik.teljfors@korpenstockholm.se där man berättar om sitt lag och varför man förtjänar denna hedervärda titel. Skicka gärna med ett par bilder också.


Vilka faktorer tar juryn i betänkande då de slutligen ska utnämna Årets korplag?
Det är många aspekter som ska vägas in. Det handlar inte om man har vunnit sin serie eller om man har seriens bästa målskytt i laget utan snarare om att man bra ambassadörer för Korpen Stockholm. Sportmanship, glädje, seriositet, men med glimten i ögat. 2013 års korplag Skicka BK visade helt klart vägen för hur ett vinnande lag ska vara.


Vad vinner vinnarna, mer än äran?
Äran och den massmediala uppmärksamheten som följer med utnämningen är givetvis det absolut största priset men man får även gratis anmälningsavgift till nästa säsong samt ett presentkort på 500 kr från vår sponsor Team Sportia.


Så vad väntar ni på? Skicka in ert bidrag senast den 15 mars och ta chansen att bli Årets korplag!

 

 

Kommentarer (2) -

2014-02-11 16:27:41 #

Tjena - lasse här.
Tänkte kolla när sista anmälningsdag är för årets korplag?
Tack på förhand, keep up the good work!
Lasse

Lasse Nilsson | Reply

2014-02-12 12:01:45 #

Bra fråga! Vi tar emot bidrag t o m 15 mars!

/C

Carlis Fridlund | Reply

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN