Korpen Stockholm på YouTube

Av Carlis Fridlund den 11 februari 2014
Kategorier: Lagsport, Övrigt


Har ditt korplag en video du vill dela med världen i allmänhet och andra aktiva i Korpen i synnerhet? Nu ger Korpen Stockholms egen YouTube-kanal dig den möjligheten och vi publicerar också de bästa på Korpgluggen.


Digitalteknikens snabba framsteg gör att i princip alla idag äger någon form av filmkamera, exempelvis på mobilen eller en mer eller mindre avancerad digitalkamera. Det behövs inte heller någon klippmaskin eller snordyr videoredigeringsapparat för att sätta ihop sina egna filmer. Idag är YouTube en världsinstitution för såväl amatörer som proffs och Korpen Stockholm har äntligen hoppat på tåget med en egen YouTube-kanal. För tillfället huserar inte direkt några oöverskådliga mängder material. Men ambitionen är såklart att det ska komma upp fler videos från olika evenemang framöver.

Har ditt lag också en video, på YouTube eller kanske på er hemsida eller bara liggandes på datorn? Varför inte dela med sig till andra Korpidrottare? Om du inte har en egen YouTube-kanal får du gärna skicka den till Korpen Stockholm så publiceras den där!

Kamratföreningen AllaVii Stockholm engagerar hundratals medlemmar från när och fjärran, bl.a. i olika Korpidrottter, varav vissa jobbar med film och TV. De har gjort en väldigt ambitiös och proffsig värvningsvideo inför korpfotbollssäsongen som vi gärna delar med oss här på Korpgluggen.


Har ditt korplag också en video du vill dela med dig av här på Korpgluggen eller på Korpens YouTube? Maila red@korpgluggen.se!


 

 

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN