Vinnartips från Fjolårets korplag

Av Carlis Fridlund den 14 februari 2014
Kategorier: Fotboll, Innefotboll, Lagsport

 
Mixlaget Skicka BK vann ifjol världshistoriens första titel som Årets korplag. Konkurrensen var hård och de har satt ribban högt för de gäng som aspirerar på den hedervärda utmärkelsen i år. Här får ni Skickas hetaste stalltips!


Korpen Stockholms allsmäktiga jury ska utnämna Årets korplag 2014 och det är ni själva som skickar in nomineringarna till varför just ert lag ska ha den stora äran. Liksom ifjol är det mycket i potten för de som kammar hem titeln. Förutom den näst intill overkliga äran att kunna skryta med att kalla sig Årets korplag och all den uppmärksamhet som kommer med utmärkelsen, får man gratis anmälningsavgift för laget nästkommande säsong i Korpen Stockholm, samt ett presentkort på Team Sportia värt 500 kr. De enda som faktiskt vet hur man gör för att vinna är just Skicka BK. Korpgluggen fick ett par tips från Skickaspelaren och styrelseledamoten Kim Fastesson.

Hur hanterar fjolårets titelinnehavare Skicka BK livet vid sidan av strålkastarljuset, nu när ert år som Årets korplag har passerat?
– Vi är ständigt mediebevakade och uppvaktade av fans, så strålkastarljuset lyser fortfarande i allra högsta grad.

Vad har varit det bästa med att vara Årets korplag?
– Förutom den mycket stora äran så var ju även priserna, samt vårt framträdande på upptaktsträffen 2013, mycket uppskattat!

Om du får bestämma, vad tycker du man kan önska av ett Årets korplag?
– Ett lag som ser delen vid sidan om planen som nästan lika viktigt som delen på planen. Man får även gärna visa sig digitalt exempelvis genom att skriva matchreferat. Personligen tycker jag också att laget ska vara representerat på evenemang som passar i största möjliga mån, t ex i vårt fall som mixlag: gärna seriesäsongerna och cuperna både inom- och utomhus. Vara en förebild för andra lag, helt enkelt. Man får dessutom gärna utstråla gemenskap och ett obotligt fotbollsintresse!

Skicka BK är ju de enda som tagit hem titeln, vilket gör att ni är de enda som vet hur man gör för att vinna. Har du några praktiska tips till de som aspirerar på att bli Årets korplag 2014?
– Dokumentera och dela med er av ert år och er historia. Hitta det som är unikt i just ert lag och lyft fram det! Ni behöver inte vara bäst på planen, det räcker med att ni själva tror att ni är bäst!

Läs gärna Skicka BKs vinnande lagfokus samt andra bidrag som inspiration, men kom ihåg – underhållande läsning och en unikt vinkling på presentationen av det egna laget smäller högre än uppräkningar av vunna titlar!


Hur nominerar du ditt lag till Årets Korplag 2014? Du hittar all info här!

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN