Lagfokus: AllaVii Stockholm

Av Carlis Fridlund den 17 februari 2014
Kategorier: Fotboll, Innefotboll, Lagsport


Vi fortsätter att presentera nomineringarna till Årets korplag 2014. Turen har kommit till en förening vi uppmärksammat här på Korpgluggen tidigare för sitt engagemang att skapa en bred, inkluderande, kamratlig gemenskap, inte minst genom deltagande i olika Korpidrotter. Dagens presentation kommer från AllaVii Stockholm.

AllaVii Stockholm KF arbetar ständigt med att locka mer folk till Korpidrotten, men framförallt till fotbollen där vi under 2013 representerade 33 olika nationer, däribland är även Skåne inräknat.

Vi deltog i seriespel med 4 lag där alla är välkomna, det spelar ingen roll hur bra du är, vart du kommer ifrån eller vilket kön du har, vi hittar en plats efter spelarens nivå. Du kan med andra ord vinna över oss ena dagen med 10-0 och andra dagen förlora mot oss med 0-10, du vet med andra ord aldrig vilket av våra lag du har i din serie.

AllaVii Stockholm betyder som det låter: Alla vi i Stockholm och vi är så mycket mer än några korplag i olika idrotter; vi håller fester, event och turneringar och är årligen flera tusen deltagare, vi är en Kamratförening.
Lagfilm 2014

Kalla fakta:

  • AllaVii har aldrig lämnat en WO.
  • 2013 lades 8637 kr på bengaler, rök och flaggor.
  • I skrivande stund söker vi folk till våra 7 korplag i fotboll inför 2014.
  • Vi går efter mottot: Ne omittas solum ambulantem - Glöm inte den som vandrar ensam.

Reportage om AllaVii i Korpgluggen


[youtube:Tg9JImU96-Q]


Hur ska man göra för att bli Årets Korplag 2014? Du hittar all info här!

 

Kommentarer (1) -

2014-02-17 17:42:24 #

Om någon av er där ute vill vara med och spela med oss ute i sommar, skicka ett mail till Info@AllaVii.com Alt. besök våran hemsida.

Ne Omittas Solum Ambulantem

Andreas | Reply

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN