Glöm inte att anmäla fotbollslaget!

Av Carlis Fridlund den 26 februari 2014
Kategorier: Fotboll, Lagsport

 
Kanske har ditt korplag redan avverkat första fotbollsträningen för året, kanske är det dags just den här helgen. Korpen tar ironiskt nog ledig för sportlov, men trots det infaller ett av årets viktigaste datum just då. Glöm för allt smör i Småland inte att anmäla laget till årets utomhusspel – sista anmälningsdag är nu på lördag den 1 mars!

Ifjol slogs Korpen Stockholms alla tidigare rekord då 722 lag deltog i fotbollens utomhusserier och ambitionen är att engagera minst lika många sköna korplag denna säsong. Deadline för anmälan infaller nu på lördag den 1 mars, så till att tillkännage ert deltagande i tid! Här kan du läsa mer om olika spelklasser och hur du anmäler laget till utomhusserierna 2014

Fakturorna skickas ut senare i mars, så än finns det tid att spika truppen om ni saknar ett par spelare. Vill ni helst slippa betala anmälningsavgiften, som mixlaget Skicka BK gör i år, finns chansen att vinna gratis anmälan till nästkommande säsong. Det gör nämligen det vinnande laget i tävling Årets korplag. Denna möjlighet gäller naturligtvis Korpen Stockholms samtliga lag och lagidrotter!

  

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN