Ta chansen att bli Årets korplag

Av Carlis Fridlund den 13 mars 2014
Kategorier: Lagsport


Nu brinner det i knutarna om du vill att ditt lag ska ha chansen att koras till Årets korplag! Gratis anmälningsavgift är, utöver ära och berömmelse, den främsta segerpremien och allt du behöver göra är att skicka in din berättelse om ditt korplag.


Alla korplag är en berättelse. En historia om motgångar och framgångar. Om stordåd och småaktigheter. Om individer och kollektiv. Om skratt och gråt. Om allt mellan himmel och jord. Korpen Stockholm samlar tusentals sköna korplag inom flertalet lagidrotter, där de största, i tur och ordning, är fotboll, innebandy och rinkbandy. Ifjol kammade Skicka BK hem äran och segerpremierna och Korpgluggen kommer liksom med dem att specialbevaka Årets korplag under 2014.

Titeln Årets korplag är en titel vars syfte är att hylla alla de tjejer och killar inom Korpen Stockholms lagsporter som brinner lite extra för att göra laget till något ännu större än enbart en samling personer som drar på sig likadana tröjor och kämpar tillsammans från matchstart till slutminut. En hyllning till de korplag som verkar för lagkänslan, kamratskapet och glädjen inom idrotten. Till de som skapar sin egen historia och lever för sitt lag, på allvar och på lek.

Det är fullt naturligt att tycka att ens eget korplag är störst, bäst och vackrast. Men för att utnämnas till Årets korplag krävs det att ni sprider er berättelse och övertygar andra, inte minst Korpen Stockholms allsmäktiga jury, att just ert lag till värdiga titelvinnare!

Alla korplag är en berättelse. Vi vill höra er!


Sista anmälningsdatum till tävlingen Årets korplag är framflyttat till den 23 mars! Läs allt om hur du går till väga här.


Här kan du låta dig inspireras av fjolårets vinnarbidrag samt läsa deras tips om hur man blir Årets korplag.

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN