Bildspecial från rinkbandyfinalerna

Av Carlis Fridlund den 25 mars 2014
Kategorier: Lagsport, Rinkbandy


I lördags avgjordes Korpen Stockholms finalspel i serie- respektive cupspel i Zinkensdams ishall och publiken bjöds på två fartfyllda tillställningar. Mästare seriesäsongen 13/14 blev Billy, som med viss möda lyckades vända underläge och besegra Hank’s Heaven med 3-2. I cupfinalen upprepade CCCP bedriften från grundspelet genom att åter slå Teracom Boxer United. Korpgluggen var på plats med kameran i högsta hugg.

 

Läs också matchreferat med intervjuer från finalspelet

 

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN