Ny medarbetare på Korpen Stockholm!

Av Henrik Teljfors den 12 juni 2014
Kategorier: Kansliet, Övrigt

Vi har anställt Tony Gren för att bättre kunna marknadsföra Korpen Stockholms verksamhet samt för att utveckla vår interna och externa kommunikation. Han kommer även att möta och inspirera arbetsplatser under parollen Korpen på Jobbet. Vi hälsar Tony välkommen till vårt gröna och sköna kansli i Fruängen!

Tre snabba frågor till Tony:

Vem är du?

Idrottstok med ursprung i Haninge. Bor numera i Stureby tillsammans med min familj - fru och två söner. Har sedan sju års ålder varit verksam inom idrotts- och föreningslivet både som spelare, ledare och styrelseledamot. Fotboll, hockey, innebandy och pingis spelade jag aktivt i yngre år, numera på ålderns höst (46 år), blir det en del tennis, golf och lite gymbesök.

I grund och botten är jag ekonom och arbetade under 15 års tid inom bank & finansbranschen på Handelsbanken och Swedbank. Därefter valde jag att lämna den marknaden och sökte mig till idrottsbranschen där mitt genuina intresse och min passion finns. Mellan 2005-2011 arbetade jag på Stockholms Innebandyförbund primärt med frågor inom marknad och event. Hösten 2011 satte jag mig vid skolbänken i Båstad, Caddie Sport & Business, och studerade Sportmarknadsföring, 2-årig YH-utbildning med fokus på Idrott & Affärer.

Vad har du för korpbakgrund?
Jag har spelat en del korpfotboll.

Vad ska du göra på Korpen Stockholm?
Jag ska arbeta med frågor gällande marknad, kommunikation och sälj. Mycket kommer att handla om marknadskommunikation, prospektering av potentiella samarbetspartners samt aktivering av sponsorskap.


Vill du komma i kontakt med Tony?

Maila på tony.gren@korpenstockholm.se eller ring 08-725 28 84.
 

Kommentarer (1) -

2015-02-11 15:08:22 #

Lycka till!

Johan Andersson | Reply

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN