En härlig helg med Korpen Stockholm

Av Henrik Teljfors den 09 september 2014
Kategorier: Gruppträning

 
I fredags spelades den årliga finalen i korpgolfen på Waxholms GK i ett strålande väder. På lördagen var vi på plats i Bredäng med temat Korpen i parken, ett samarbete med Stockholm Stad. Målgruppen var personer som bor på någon typ av LSS-boende (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Deltagarna fick gå tipspromenad och prova på olika typer av dansaktiviteter.

Igår, söndag, fanns Korpen Stockholm på plats i Hagaparken på Idrottens dag. Vårt uppdrag var att leda och ansvara för all uppvärmning kring de lopp som genomfördes under dagen. Först ut var Prins Daniels lopp, där sprang barn mellan sex och tolv år gamla detta följdes sedan upp av Hagaloppet där äldre ungdomar och vuxna deltog.

En väldigt intensiv men otroligt kul helg för Korpen Stockholm och med detta vill vi med vår bredd och tillgänglighet visa att Korpen är till för alla.

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN