Premiär för Studio Korpen

Av Carlis Fridlund den 27 oktober 2014
Kategorier: Bordtennis, Gruppträning, Lagsport


Korpen Stockholm presenterade härom veckan den nya satsningen Studio Korpen. Där diskuteras olika delarna av verksamheten med anställda, domare, instruktörer, deltagare och spelare. Korpgluggen följer upp premiäravsnittet med att prata med initiativtagaren Mattias Drotz.  

Berätta lite om tanken bakom Studio Korpen!
– Tanken har växt lite de sista åren då vi går över mer och mer till rörliga bilder i samhället. SVT Play, YouTube, osv har blivit enormt stort och blir bara större och större. Vi är en modern förening som vill följa med samhällsutvecklingen, så där växte en del av tanken bakom det fram. En annan del är att detta blir ett enkelt och smidigt sätt nå ut med viktig information till våra medlemmar om de olika verksamheterna, samt att medlemmarna får en liten koll på oss som jobbar på kansliet.

Första avsnittet har haft premiär – vad avhandlas där?
– Det var bordtennisen, den lagidrotten som vuxit mest hos oss senaste åren om man ser rent procentuellt. Vi gick igenom allt ifrån seriespelet, cuper, gruppträningen samt träningslägret i Düsseldorf.

Hur ofta kommer ni att lägga upp nya avsnitt?
– Det blir ett avsnitt per månad. Tyvärr blir det inget i november eftersom fotografen är bortrest, men i mitten på december ska nästa avsnitt vara klart.

Har du någon drömgäst du skulle vilja få med i Studio Korpen?
– Oj! Vår största lagidrott fotboll har ju inte kört sitt program än. Att ha Zlatan med i studion då hade inte varit helt fel, även fast chansen givetvis är osannolik.

Vad tar ni upp i nästa avsnitt?
– Det blir gruppträningen. Så håll utkik!

[youtube:mchbrAToc7c]

 

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN