Blir ditt lag Årets korplag 2015?

Av Carlis Fridlund den 27 november 2014
Kategorier: Lagsport


Nu är det dags att nominera ditt lag till titeln Årets Korplag! Vilka är det skönaste gänget som representerar det Korpen står för och samtidigt sticker ut ifrån mängden? Vi vill se kreativitet, originalitet, lagkänsla och passion! Och vi vill se det på film!

Titeln Årets korplag är en hyllning till alla de tjejer och killar inom Korpen Stockholms lagsporter som brinner lite extra för att göra sitt lag till något mer än bara ett gäng som spelar match en gång i veckan. Det är en hyllning till de som visar en passion och ett engagemang utöver det vanliga för sitt lagbygge och vad det står för. En hyllning till de korplag som manifesterar sin lagkänsla, gemenskap och glädje.

Drygt 1600 lag deltar i seriespel i Korpen Stockholms olika lagidrotter, men bara ett av dessa kan bli Årets korplag! Det är fullt naturligt att tycka att ens eget lag är störst, bäst och vackrast. Men för att utnämnas till Årets korplag krävs det att ni sprider ert evangelium och övertygar andra, inte minst Korpen Stockholms allsmäktiga jury, att just ni är värdiga titelvinnare!

Tidigare har Skicka BK och Pumorna i hård konkurrens kammat hem titeln Årets korplag genom att på bästa vis presentera sitt lag. Nytt för i år är att man ska presentera laget i filmformat. Tillvägagångssättet är fritt: det kan vara i form av en dokumentär, reklamfilm, musikvideo, filmtrailer, ett animerat bildkollage, eller något annat. Bara fantasin sätter gränser.

Det viktigaste är inte hur snygg eller tekniskt fulländad filmen är, utan också att den är kreativ, sticker ut och berättar något personligt om laget. Tävlingsjuryns ständige sekreterare Henrik Teljfors ger ett tips om vad han tycker är viktigt att tävlingsbidragen lyfter fram:
Det är många aspekter som ska vägas in. Det handlar inte om att man har vunnit sin serie eller om man har seriens bästa målskytt i laget, utan snarare om att man bra ambassadörer för Korpen Stockholm. Sportmanship, glädje, seriositet, men med glimten i ögat.

Årets korplag vinner, förutom äran och den mediala uppmärksamheten, gratis anmälningsavgift i nästkommande serie, vilket sparar många sköna tusenlappar för vinnarlaget. Så sätt igång att fila på era filmer omedelbums! Filmerna skickas in till Korpen Stockholms kansli och läggs upp på Korpen Stockholms officiella Youtube-kanal.  Sista datum är den 31:a mars och vinnaren presenteras på Korpen Stockholms upptaktsträff samt naturligtvis här på Korpgluggen!

Skicka din film till Korpen Stockholm

Om filmen är för stor kan du skicka den med Sprend till Henrik.Teljfors@korpenstockholm.se

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN