Årets korplag 2015 - en filmupplevelse

Av Carlis Fridlund den 31 januari 2015
Kategorier: Lagsport

Det är hög tid att ställa ditt lag som kandidat till den ärevördiga titeln Årets korplag. Nytt för i år är att vi vill se lagpresentationerna på film.

Mer än 1600 lag deltar i Korpen Stockholms olika idrottsverksamheter, men bara ett kan bli Årets korplag! Det är mer än äran som står på spel, inte minst får vinnarlaget gratis anmälningsavgift kommande säsong.

Idag har i princip alla tillgång till en digital filmkamera, på mobilen eller digitalkameran, liksom lättanvända redigeringsprogram. Juryn kommer att lägga minst lika mycket vikt på lagpassion, uppfinningsrikedom och originalitet som på den tekniska kvaliteten.

Och så länge presentationen är i form av rörlig bild är konceptet fritt – det kan vara en musikvideo, ett ljudsatt bildspel, en dokumentärfilm, reklamsnutt, animerade lerfigurer, etc. Låt kreativiteten flöda och skicka in ditt bidrag senast den 31:a mars!


Låt dig inspireras av Årets korplag 2013: Skicka BK


… eller Kamratföreningen AllaVii Stockholm

Som en bonusinspiration slänger vi in den fantastiska ”Das Wunder von Bern” som iscensätter Västtysklands guld i fotbolls-VM 1954… med Lego-figurer.


Håller ditt korplag måttet? Läs mer om hur ni går till väga för att bli Årets korplag här!

 

 

 

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN