Filmpresentation: Deus Ex Dynamo

Av Carlis Fridlund den 27 februari 2015
Kategorier: Fotboll, Lagsport


Fotbollslaget Deus Ex Dynamo har skickat in det första bidraget till Korpen Stockholms tävling "Årets Korplag". Än finns tid kvar att skicka in ditt lags presentation och därmed ha chansen att kunna skryta med att vara, om inte bäst på planen, så i alla fall; Årets korplag 2015!


Deus Ex Dynamo, även kallade ”Gudarna” om man frågar dem själva, grundades för fyra år sedan av elever på Tyska skolan i Stockholm. Så småningom hakade även lärare, föräldrar och kompisars kompisar på fotbollståget. Klubben växte och med det den lagkänsla, Teamgeist, som genomsyrar klubben. Deus Ex Dynamo ståtar med en mångfald av färdigheter, från att kunna skjuta sönder ett fotbollsmål till att dribbla av en 4-5 motståndare.

Spelare kommer och spelare går, men klubben menar att vart man en befinner sig i världen tillhör hjärtat alltid ”Gudarna” med mottot ”Engang Deus Immer Deus” – En gång Deus, alltid Deus.
Korpgluggen ger er filmen om Deus Ex Dynamo!Blir ditt lag Årets korplag?
Läs mer om tävlingen här och skicka in er film senast den 31 mars!

Kommentarer (1) -

2015-02-28 18:11:27 #

This is probably the team i want to play in in 2016!

Lionel Messi | Reply

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN