Filmpresentation: 08ginga

Av Carlis Fridlund den 02 mars 2015
Kategorier: Fotboll, Lagsport


Korpgluggen fortsätter med nomineringarna till Korpen Stockholms tävling "Årets Korplag". Gör som 08ginga – skicka in er film och ta chansen att få skryta med att vara, om inte bäst på planen, så i alla fall; Årets korplag 2015!


Ginga är ett brasilianskt begrepp som rymmer en obeskrivlig, mystisk kvalitet som genomsyrar brassarnas sätt att vara. Ett passionerat förhållningssätt som fotbollslaget 08ginga vill ska sätta sin prägel på den egna klubben, trots att ingen i laget kommer från Brasilien. Laget startade upp för fyra år sedan och debutsäsongen genomfördes som ett bottengäng som inte vann en enda match.

För att vända den svaga formkurvan provade spelarna ett nytt grepp: att dela på hundra ostburgare som laddning kvällen innan match. Hur det gick sedan och mycket annat får du reda på i Historien om 08ginga.


Blir ditt lag Årets korplag?
Läs mer om tävlingen här och skicka in er film senast den 31 mars!

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN