Filmpresentation: Claymoore United

Av Carlis Fridlund den 03 mars 2015
Kategorier: Fotboll, Lagsport


Vi fortsätter att publicera nomineringarna till Korpen Stockholms tävling ”Årets korplag”. Kanske blir det Claymoore United som får den stora äran att skryta med att vara, om inte bäst på planen, så i alla fall; Årets korplag 2015!


Tioårsjubilerande Claymoore United har skickat in en video som sätter stämningen kring laget som, namnet till trots, inte bildades i Nordirland utan i Stockholm. På ett decennium i Korpens seriesystem har fotbollsklubben klättrat från division 18 till att i år till slut ha kvalificerat sig för spel i Korpen Elit. Varsågoda: Claymoore United!


Blir ditt lag Årets korplag?
Läs mer om tävlingen här och skicka in er film senast den 31 mars!

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN