Filmpresentation: Kookaburra IK

Av Carlis Fridlund den 27 mars 2015
Kategorier: Fotboll, Lagsport


Nu börjar det bli bråttom om ditt lag ska ha chansen att få kalla sig Årets korplag 2015. Gör som Kookaburra IK; skicka in ditt lags filmpresentation och ta chansen att vinna tävlingen som lägger ett skapligt tungt prefix till lagnamnet – Årets korplag!


Ibland kan laget vinna, men man själv känner att man förlorat. Ibland kan laget förlora en match, men själv har man vunnit på ett personligt plan.

Fotbollsfilosofin i Kookaburra IK är att det gäller att vinna som både individ och som lag och att det är just den balansen som skapar segrar. Ta en titt på en stämningsfull video om Kookaburra, ett lag som inte ryggar för att gå upp tidigt för att spela fotboll i Korpens morgonserier.


Blir ditt lag Årets korplag?
Läs mer om tävlingen här och skicka in er film senast den 31 mars!

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN