Filmpresentation: AllaVii STHLM

Av Carlis Fridlund den 31 mars 2015
Kategorier: Fotboll, Innebandy, Innefotboll, Lagsport, Rinkbandy


Vi är inne på målrakan av tävlingen Årets korplag 2015. Nu har även AllaVii STHLM blandat sig i loppet och kanske är just deras bidrag bra nog för att de ska kunna kalla sig ”Årets korplag”? 


Kamratföreningen AllaVii STHLM är en storklubb i Korpensammanhang, med en drös deltagande lag i fotboll (inomhus och utomhus), innebandy och rinkbandy. Men är de Årets korplag? Sent omsider har de hoppat på tåget med sin suggestiva filmpresentation. Ni kanske har sett den förut – här är AllaVii:s bidrag till Årets korplag 2015!


Blir ditt lag Årets korplag?
Läs mer om tävlingen här och skicka in er film senast den 31 mars!

 

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN