Filmpresentation: Hoyzer

Av Carlis Fridlund den 31 mars 2015
Kategorier: Fotboll, Innefotboll


I elfte timmen av tävlingen Årets korplag 2015 blandar sig Hoyzer i slutspurten och har därmed chansen att få lägga sig till med det brottartunga prefixet ”Årets korplag”.

Tioårsjubilerande fotbollsklubben Hoyzer – Svarta Gamens lag har sedan länge förklarat krig mot den moderna fotbollen, den som spelas på plastgräs eller andra syntetmaterial. Deras bidrag är en hyllning till gruset. Korpgluggen ger er nästa bildrag till Årets korplag 2015: Hoyzer - med grus i hjärtat!


Blir ditt lag Årets korplag?
Läs mer om tävlingen här och skicka in er film senast den 31 mars!


Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN