Dags att utse Årets korplag 2015!

Av Carlis Fridlund den 10 april 2015
Kategorier: Fotboll, Lagsport, Övrigt


Korpen Stockholms jury har bråda dagar, då de ska gå igenom och närgranska bidragen till tävlingen Årets korplag, sålla agnarna från vetet och komma överens om en värdig vinnare. På tisdag kommer vinnaren att presenteras under högtidliga former på Korpens upptaktsträff.

Deus Ex Dynamo, 08ginga, Claymoore United, Kookaburra IK, AllaVii STHLM och Hoyzer. Dessa sex lag är nominerade och på tisdag får vi reda på vilket av dem som blir Årets korplag! Utnämningen kommer att ske under Korpen Stockholms upptaktsträff på Colosseum under Tele2 Arena. Som bekant ställdes höga krav till detta år, då lagpresentationerna skulle ske i filmformat.

2014 tog fotbolls- och innebandylaget Pumorna hem den prestigefyllda tävlingen, men nu är det alltså dags att lämna ifrån sig den tunga titeln. Pumornas lagledaren Catha Sjögren gör det med blandade känslor:
– Jag kan erkänna att det känns lite motigt. Men det ska såklart också bli kul att få vara med och hylla Årets Korplag 2015. Det bästa med att vara Årets korplag har varit att få skryta om våra sköna gäng, haha! Vi har med stolthet burit titeln! Vi har lyckats att få tre nya sponsorer, så kanske kan det vara tack vare att vi blev Årets Korplag 2014.
Pumorna showar på upptaksträffen 2014

Pumorna är inte direkt det lag som håller sig i skymundan, utan dyker upp vid de flesta Korpenrelaterade tillfällena. Upptaktsträffen är inget undantag.
– Vi blir en stor härlig flock som kommer på upptakten, det blir kul! Vi ställer till och med in vår träning för att komma.

Vilka tycker du ska bli Årets korplag? Här är nomineringarna:
Hoyzer
AllaVii STHLM
Kookaburra IK
Claymoore United
08ginga
Deus Ex Dynamo


Läs mer om Upptaktsträffen och anmäl ditt lag här!

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN