En praktikants berättelse


Elin Klint var namnet, eller det är det ju fortfarande, men man säger ju så. Jag är 23 år gammal och har just avslutat mina studier på Bosön Idrottsfolkhögskola där jag läst Idrottens Organisationsledarlinje.

Jag valde att ha min praktik på Korpen Stockholm för att jag gillar att ha variation i mitt schema. När varje dag (inte) är den andra lik. Korpen arrangerar ju allt ifrån cuper och seriespel till företagsevent i flera olika idrotter. Så där kunde jag få lite av allt!

Mycket av den tid jag spenderat hos Korpen Stockholm har bl.a. gått åt till att jobba med mitt eget projekt, vilket också var tanken från början. Det är en marknadsföringsfilm om Korpen Stockholms gruppträning. Syftet med den är att ge en tydligare bild av vad de har att erbjuda vad gäller gruppträning och att locka nya medlemmar.

Utöver det har jag fått prova på mycket annat. Jag har jobbat en hel del med hemsidan, tagit fram marknadsföringsmaterial, gjort spelscheman för cup och slutspel m.m.

Tiden har verkligen flugit förbi och jag är mycket nöjd med min praktik. Jag har fått en inblick i hur en stor förening fungerar och hur just Korpen jobbar med deras speciella tänk. Dessutom jag måste säga att jag älskar hela idén med Korpen, att bara kunna utöva en idrott för att man vill och tycker att det är kul. Du kan vara världens bästa eller världens sämsta men ni båda spelar ändå tillsammans och tankarna på att någon inte platsar eller borde krama bänken finns inte. Utan alla är välkomna och alla vet om det.

Avslutar med ett stort tack till alla härliga människor som jobbar på Korpen Stockholms kansli, jag vill även tacka alla medlemmar som medverkat i filmen, utan er hade det inte blivit någon film. Sist men inte minst vill jag ge ett lite större tack till Julia Allansson som har varit min handledare och starkaste stöttepelare under de här sex veckorna. TACK!

Se Gruppträningsfilmen som Elin gjorde här nedan.


Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN