Stort hjärta kan göra er till Årets korplag!

Av Carlis Fridlund den 03 mars 2016
Kategorier: Lagsport


Mer än 1600 lag deltar i Korpen Stockholms olika idrottsverksamheter, men bara ett kan bli Årets korplag! Nu är det dags att nominera de korplag som vill kämpa om den åtråvärda titeln och i vanlig ordning är det fritt att nominera sig själva eller något annat lag.


Ifjol var temat film och fotbollslaget Kookaburra IK vann en jämn tävling med sin välgjorda lagpresentationsfilm. I år har vi valt att sätta fokus på samhällsengagemang! Årets korplag ska vara ett lag som visar ett stort hjärta och engagerar sig utöver det vanliga på ett sätt som kommer samhället till gagn. Det kan exempelvis handla om integration, insamlingar för välgörande ändamål, att laget anordnar aktiviteter för ungdomar eller verkar för ett jämlikt samhälle.

Dessutom handlar det i vanlig ordning om att värna Korpens värderingar.
– Korpen Stockholm har den senaste tiden valt att fokusera på integration, socialt engagemang och HBTQ-arbete. Vi vill visa att vår slogan "Alla är välkomna" inte är tomma ord utan att det verkligen betyder något. Ett led i detta arbete är att låta tävlingen Årets korplag handla om att premiera lag som tar samhällsansvar och som gör något viktigt utöver att spela korpmatcher. Då kan vi verkligen prata om att de är goda ambassadörer för Korpen Stockholm, säger juryns ordförande Henrik Teljfors.

Känner ni er träffade, eller vet du något lag som du vill ska bli nominerat till den tunga hederstiteln? Tveka inte att höra av er eller skicka in en presentation av laget och berätta om ert samhällsengagemang och varför just ert lag borde bli Årets korplag! Vi kan även bistå med intervjufrågor ifall ni drabbas av skrivkramp.

Årets korplag utses på den årliga Upptaktsträffen inför fotbollssäsongen.

Skicka din nominering till Korpen Stockholms jury!

Å de nominerade är:

Unite Stockholm

P'tit Punch

Flyttfågeln FC

Mardrömselvan


Årets korplag 2015, Kookaburra IK

 

Lägg till kommentar

OM KORPGLUGGEN

En nyhetssajt som i reportageform ger inblickar i Korpen Stockholms verksamheter. Här kan du läsa om olika idrotter, företagsevenemang och gruppträningsaktiviteter samt följa korplag, domare, anställda och ledare som är aktiva i Korpen Stockholm.

FACEBOOK

TWITTER

KORPEN STHLM

 

 

 

 

ADMIN