Hitta tiden till att röra på dig

Många känner att de inte har tid att röra på sig, eller känner att de helt enkelt inte hinner med att åka iväg och träna. För att ändra på det så finns det några saker som du kan göra. Och kom ihåg att ett träningspass inte behöver vara en timmes svettande på gymmet. Utan ett träningspass kan vara en halvtimmes lång fotbollsträning med de andra i Korpenlaget, eller ett 15 minuters HIT-pass. 

Förbered mat

Om du har möjlighet så är det väldigt tidseffektivt att laga matlådor och förbereda så mycket mat som du kan. Bestäm dig för att göra några olika rätter en dag i veckan och spara de i matlådor. Då har du mat för hela veckan och slipper tänka ut vad du ska äta, åka och handla, och tillsist laga maten varje dag. Då kan du spendera den tiden du sparar på att träna tillsammans med de andra i ditt Korpenlag, eller på att ägna en timme på gymmet.

Ta hjälp

Att ta hjälp är inte bara att be en annan person att hjälpa dig. Utan du kan också ta hjälp genom att köpa en robotdammsugare eller robotgräsklippare så att du slipper dammsuga och klippa gräsmattan. Den tiden du sparar genom att sätta på din robot kan du lägga på att ta en promenad eller göra något annat aktivt. Det spelar ingen roll om du tar hjälp av någon från ditt lag eller om du tar hjälp från en apparat, det viktiga är att du gör det för att kunna få tid till träning.