Testa Korpens unika aktiviteter

De som bor i Kinda har tur för Korpen Kinda erbjuder en rolig aktivitet för hela familjen som vi kallar för “Pigg & Glad”. Detta spännande träningskoncept går ut på att samla alla familjemedlemmarna och ha kul tillsammans med aktiviteter som engagerar alla åldrar. Stora och små får delta på sitt eget sätt och utmanas utifrån sina unika ambitioner och förmågor.

Korpen erbjuder också en kul aktivitet för hela familjen som heter “Familjefys”. Det kan du ta del av i Linköping, Motala, Orsa, Södertälje och Vindeln. Precis som “Pigg & Glad” går det ut på att ha kul tillsammans och röra på kroppen på så många olika sätt som det bara går samtidigt som man skapar en härlig gemenskap.

Parkour är en häftig och väldigt utmanande aktivitet för vuxna där man tränar på att smidigt och kontrollerat röra sig fritt över hinder som finns i omgivningen, utan några hjälpmedel. I parkour har du bara din kropp till hjälp och här utmanas utövare både fysiskt och mentalt. Korpen erbjuder parkour i Botkyrka, Handen, Stockholm, Västervik, Halmstad, Huddinge och Haninge. Perfekt när du behöver navigera utemöbler på altanen!

Efter en tuff aktivitet kan man alltid njuta av en fika med de andra i gruppen, antingen i föreningslokalen eller på ett lokalt kafé. En varm kopp kaffe i en Marimekko kopp har aldrig smakat så gott som när man har tränat och duschat och njuter av det där välmåendet som infinner sig efter ett gediget träningspass. Se vår officiella hemsida för en komplett lista över tillgängliga aktiviteter i ditt område.