Tips till er som jobbar hemifrån

Visst vore det härligt om vi alla kunde åka iväg på en spahelg för att ladda batterierna men det är inte alltid så lätt att ha tid och pengar till det. För att ni ska ha må bra och hålla välmåendet på topp fram till nästa spa weekend tänkte vi dela med oss av lite avslappningstips som ni enkelt kan göra hemma.

För att göra dessa övningar krävs ingen tidigare kunskap eller ett intresse för yoga eller meditation. Vi har alla hört hur bra det är med yoga och meditation, men det är inte alla som är intresserade av att sitta i lotusställning eller stretcha armar och ben i downward dog! Som tur är finns det andra enkla sätt att främja avslappning och välmående på.

Först och främst, ge dig själv tillåtelse att få vara bekväm hemma. Låt oss dra nytta av fördelarna med att jobba hemifrån och sätta lite mindre press på oss själva. Strunta i att dra på dig de där jeansen som gör det svårt att andas eller skaver i midjan. Ta på dig något som är skönt istället! Det finns ingen att imponera på och ingenting att bevisa. Slappna av och ta hand om dig själv kära du.

Ett annat bra tips är faktiskt att du planerar din dag. Det kanske inte alls låter som ett avslappningstips, men sanningen är att vi har mycket enklare att hinna med allt i lugn och ro när vi har en genomtänkt plan att följa. Så på med mjukisarna och fram med kalendern så blir det bra.