Inred en perfekt föreningslokal

Att ha en gemensam föreningslokal för korpens medlemmar, tränare och lag gör att ni kan få ett bättre samarbete inom klubben och lära känna varandra. Dessutom är dessa lokaler perfekt för möten eller inspirerande coachning inför matcherna.  Om utrymme finns, kan lokalen även hyras ut eller användas som en cafeteria under matcherna, för att ni ska kunna dra in en liten extra slant till föreningskassan. Pengar som kan användas för att klubben ska växa, för att betala tränare med eller för underhåll av fotbollsplanen. 

Vad ska lokalen användas till?

Det allra första du ska ha i åtanke är vad lokalen ska användas till. Detta ger dig ledtrådar för vad som behöver köpas in, vad som alltid ska vara tillgängligt och vilka typer av möbler som ni behöver investera i. Planerar ni att använda lokalen för klubbmöten, så ska det finnas tillräckligt med bordsyta och stolar för att alla ska känna sig bekväma. Bra förvaring är också alltid en bonus, då ni behöver kunna förvara eran bokföring, kuponger eller information om klubbmedlemmar någonstans.  Lokalen ska vara trevlig att använda och även praktisk. Vill ni kunna sälja mat eller kunna laga mat på plats så är ett kök nödvändigt. En något mer kostsam historia, men som i det långa loppet kan dra in mycket pengar till klubben om det används på rätt sätt. 

Ta till vara på utrymmet utomhus

Inred också en fin uteplats nära lokalen eller nära planen, med fina trädgårdsmöbler och utemöbler. Perfekt för fikasugna besökare, som vill kunna njuta av en kopp kaffe medans de kollar på matchen.