Aktiva afterworks med Korpen

När du hör ordet “afterwork” så kanske du tänker att då blir det kanske en öl tillsammans med kollegorna, vilket det ofta brukar syfta till. Men vad sägs om att vända på det konceptet totalt, att vända det upp och ner och föreslå en aktiv afterwork? Istället för att ägna sig åt någonting som faktiskt drar ner på energin och hälsan kan man utmana gänget på jobbet att göra någonting aktivt som alla kan delta i. Om man har clip on löshår är det bäst att man tar ur det ur håret när man sportar.

En aktiv afterwork behöver inte betyda att man ger sig ut på fotbollsplan och kämpar i en timme, utan det kan röra sig om lite lättare sporter som pickleball eller gåfotboll. Vad är gåfotboll, undrar du? Precis som namnet föreslår är det att man går och spelar fotboll istället för att springa. Det är en sportig aktivitet som alla kan delta i, även om de har problem med rygg eller knän eller något liknande. Efter aktiviteten, som kanske inte behöver pågå i mer än en timme, kan man äta en god bit mat tillsammans och njuta av den härliga gemenskapen.

Man kan också blanda in Korpen om man ska ha en speciell personaldag och hitta på något kul och aktivt som får blodet att pumpa. Vi kan hjälpa till med aktiviteter på alla nivåer för alla människor i alla åldrar, så det är bara att höra av sig så hittar vi på något riktigt kul tillsammans!