Bättre fokus med fint hemmakontor

Vi är medvetna om att det är många av våra kära medlemmar som kämpar just nu med att jobba hemifrån. Ni saknar era arbetskamrater, arbetsmiljön och den härliga vardagen som ni är så vana vid. Det är tufft för alla i nuläget! Men det finns lite trick man kan använda sig av för att göra det mysigare att jobba hemifrån.

Först och främst, se till att du har en bra arbetsstation med ett skrivbord, skön stol och alla tillbehör du behöver för att kunna jobba obehindrat med glädje. Det är viktigt att man tänker på ergonomin även om man bara jobbar hemifrån tillfälligt för en ledsen rygg eller slumpade axlar kan skapa problem över tid. Därför är det viktigt att man har en bra kontorsstol och att datorn (både skärm och tangentbord) har rätt höjd. Fundera på om du behöver en ställning till datorn för att få rätt höjd och vinkel på skärmen. Ett så kallat laptop stativ kostar inte mycket online och även Ikea har några bra utbud.

Sedan blir det mysigare stämning om man har ett par snygga posters på väggarna. På Artiks.se kan man köpa vintage posters, abstrakta posters, landskapsmotiv och mycket mer därtill. De olika motiven är kategoriserade enligt olika teman, så det är lätt att navigera sig fram mellan de olika kollektionerna och hitta något som passar hemmakontoret. Vad sägs om arkitektur och städer, film och musik eller djur? Det finns bland annat posters på James Dean, Bowie, Lennon och Charlie Chaplin! De har också kända låttexter.