Utmana andra korpenlag

о-спорте-на-английском-1

Finns det inga andra korpenlag i närheten av er går det lika bra att utmana på andra orter runt om i landet. Boka ett hotell i Sunne och ge er iväg. Antingen väljer ni att enbart utmana ett enda lag eller så försöker ni och få ihop en liten turnering. Det är sällan som andra lag verkligen säger nej och tycker att det är en dålig idé, utan oftast är det tvärtom.

Förutom att man får möjlighet att prova vilken nivå laget ligger på då det kommer till spelet kan det också finnas stora möjligheter att få lära känna nya vänner med samma intresse. Spelet blir alltså en del där man tävlar, men det finns också en social del att ta hänsyn till. Genom trevligt och naturlig social samvaro bygger man kontakter till framtiden. Man vet aldrig när de faktiskt kan komma till användning på ett eller annat sätt.

Bjuder man in ett lag till sin egen ort kan det vara trevligt om man erbjuder umgänge också då spelet är över. Kanske visar lokala sevärdheter eller anordnar en trevlig fest där man leker lekar och har en avslappnad stämning. Genom att vara goda värdar kan man också räkna med bra bemötande tillbaka när det är ombytta roller. Att komma till en ny stad och verkligen känna sig omhändertagen kan betyda väldigt mycket för människor. Får man dessutom beröm både för den anordnande tävlingen och värdskapet kan man känna sig riktigt nöjd.

UGu7DLiQcTohkgrs